OPPLEV NORSK KVALITET PÅ SITT BESTE
WAVE PTX – TRYKK OG SNAKK OVER 4G/LTE

WAVE PTX – TRYKK OG SNAKK OVER 4G/LTE

Marianne Hove

Gjør bedriften din mer effektiv med Wave PTX. Trykk og snakk over mobilnettet. Med Wave PTX har du effektiv og umiddelbar kommunikasjon over 4G (LTE) og Wifi. Fremtiden er nå med bredbånd Push to Talk! Overlegen talekvalitet. Inntil 100 talegrupper (kanaler) per sluttkunde (blir utvidet etter hvert). Med WAVE Mobil appen kan du snakke med brukere på tradisjonelle radiosystemer, via en PC eller en Tablet uansett hvor de er.Vi har demo utstyr tilgjengelig for gratis utlån. Ta kontakt med oss.

Jatronic_Team

Omtale av Jatronic hos vår leverandør IWCS

Marianne Hove

IWCS er vår leverandør av vanntette Intercom løsninger

Vi satt stor pris på at nettopp Jatronic ble trukket frem og fikk en super omtale. Dette fordi vi har vært i stand til å lykkes med å komme inn på nye markeder som norsk MOD, politi, brannvesen, fiske- og fiskeoppdrett og andre industrisektorer. I tider med globale låsinger og restriksjoner er disse næringene en nødvendighet for å sikre beskyttelsen av vår sivilisasjon og hverdag. Vi må ikke glemme at vi ikke har råd til at disse næringene går tom for kapasitet – inkludert livreddende kommunikasjonsutstyr.

Du kan lese hele artikkelen her

Nytt dekor på servicebil

Marianne Hove

Vi bestemte oss for å få dekor på service-bilen vår, og ønsket noe som skulle vise kundene mer av markedet Jatronic leverer tjenester til. Samtidig ville vi ha en løsning som var godt synlig i bybildet. Nina hos Brix dekor ble satt på saken, og vi er superfornøyd med måten hun løste oppgaven på. Vi gleder oss til å være på veien med denne!

 

mann med radiokomm

Besøk vår nye nettbutikk med produkter for radiokommunikasjon og hørselvern

Marianne Hove

Nå gjør vi det enklere for deg som kunde å handle produkter for radiokommunikasjon og hørselvern. Jatronic utvikler og modifiserer radio-utstyr for å tilpasse standardisert utstyr til spesielle kundebehov. Vi tilbyr radio og utstyr blant annet fra Peltor, Motorola, Sepura, Vertex Standard og Icom, for å nevne noen.

Har du spørsmål om noen av produktene eller trenger hjelp i nettbutikken? Ring oss på telefon: 33 08 36 60, send epost til shop@jatronic.no eller benytt vår chat support nederst til høyre på siden. Vårt ekspertpanel sitter parat for å hjelpe deg.

Se nettbutikk her

Suksess for Jatronic på Bluefish messa

Marianne Hove

BlueFish messa ble avholdt i Ålesund 3. – 5. september 2019, og er en nasjonal og internasjonal arena som har som mål å samle aktører i fiskerinæringen. Jatronic var tilstede for å presentere sine vanntette og trådløse Intercom løsninger. Det var daglig leder og Ex-ansvarlig Bjørn Foss som sammen med salgssjef Henning Wilhelmsen som stod på stand under messedagene. Maritimt Magasin laget en bra artikkel som oppsummerer Jatronic sine markedsområder i tillegg til fokuset de har rettet mot det maritime markedet og fiskeribransjen.

 

Her ser du faksimilen fra Maritimt Magasin.

Jatronic deltar på Bluefish messa i Ålesund

Marianne Hove

BlueFish avholdes i Ålesund 3. – 5. september 2019, og er en nasjonal og internasjonal arena som har som mål å samle aktører i fiskerinæringen.  Besøkende til BlueFish får møte utstillere som tilbyr varer og tjenester til alle sider ved fiskerinæringen. I tillegg har vi interessante forelesninger og seminar på messeområdet med bidrag fra flere av våre store samarbeidspartnere.

Ideen om å avholde en fiskerimesse i Ålesund ble unnfanget for flere år siden, og i 2017 ble messen arrangert for første gang. Tanken var å fremme Ålesundsregionen som den fiskerihovedstaden den er, og å samle næringen i omgivelser som har vært tuftet på fiskeri gjennom «alle tider».

BlueFish ønsker å være en messe der utstillere møter de rette besøkende, og der besøkende får se hva aktørene har å vise frem av interessante nyheter. Vi ønsker å ha fokus på verdiskapning og havets muligheter, samt utvikling av gode produkter så nærme fangstleddet som mulig. Dette vil igjen føre til økt lønnsomhet.

ArenaNorway AS står bak messen, men med seg på laget har de fått flere store samarbeidspartnere som har stor tro på viktigheten av dette.

iriComm 3.0 – det mest robuste headsettet på markedet av IWCS

Marianne Hove

Helmet attachement. Part no. 78388

Det vanntette headsettet iriComm 3.0 imøtekommer behovet for tydelig og sikker kommunikasjon til sjøs – både for den marine profesjonelle og for fritidsseiler. Den helt vanntette ANC-bom-mikrofonen gir utmerket vindstøyreduksjon, noe som muliggjør problemfri samtale – også mens du seiler i hastigheter opp til 60 kn. iriComm 3.0-hodesett er tilgjengelig i standard headsettversjon og som et sett ørepynt forberedt for feste til en sikkerhetshjelm til sjøs. Tilkoblingen til radioen kan gjøres på en av to måter. Enten som en direkte tilkobling til radioens frontkontakt, der den deretter erstatter hånddrifta. Alternativt kan du bestille den for tilkobling til radioens bakkontakt via vårt tilkoblingspanel, i så fall kan du holde radioens håndmiks på plass. IriComm 3.0-headsettet må bestilles med riktig kontaktplugg for den spesifikke VHF / UHF / TETRA radio. Kontakt forhandleren din eller IWCS Sales for informasjon om støttede radioer. Når bestilt for tilkobling via IWCS-tilkoblingspanel, kommer iriComm 3.0 med en robust, polyuretan spiralledning, som når den trekkes, strekker seg 3 ganger til over 2 m lang, noe som gir tilstrekkelig fleksibilitet til å bevege seg rundt mens du seiler. LES MER I DATABLAD

 

iriComm connection headset panel. Part no. 78457

 

 

VIKING Norsafe vinner Norsk politibåt kontrakt med kommunikasjonsutstyr levert av Jatronic og IWCS

Marianne Hove

Den globale produsenten og tjenesteleverandøren av sikkerhetsprodukter VIKING Life-Saving Equipment har vunnet en større kontrakt for å bygge og levere en VIKING Norsafe Munin S1200 patruljebåt til den norske politistyrken. Fartøyet, som skal bygges i Arendal, Norge og leveres i desember i år, vil utføre politipatrulje og redningsoppdrag i Øst politidistrikt som dekker de 38 kommunene fra Gardermoen til svenskegrensen. Da selskapet ser på konkurranse fra fem andre leverandører, scoret selskapet høyt når det gjaldt kvalitet og pris i det som blir sett på som en banebrytende ordre i politiets patruljebåtmarked. VIKING Norsafe Munin S1200 har en dobbel vannstråle fra Alamarin med styrespakstyring og dynamisk posisjonering. Den benytter en dobbeltinstallasjon, 2 x 500 hestekrefter IVECO FPT N67-motor med ZF-girkasse. Stoler er levert av Ullman Dynamics. Med en stor navigasjons- og kommunikasjonspakke fra Raymarine og Jatronic, omfavner designen en ny type hytte med fremovervendte vinduer, takvinduer og skyvedører.

1 2 3