1. Introduksjon

Jatronic https://jatronic.no/) setter pris på din virksomhet og tillit. Vi er et norskeid selskap som jobber for at du skal få den beste brukeropplevelsen av vårt nettsted. Vennligst les denne personvernerklæringen, med samtykke til begge dokumentene for å ha tillatelse til å bruke tjenestene våre.

2. Innsamlet data
Datalagringsplassering

Vi er et norskeid selskap og våre webservere driftes i Norge. Vi sikrer at dataene dine er lagret og GDPR-kompatible.

Registreringsdata

Hvis du registrerer deg på nettstedet vårt, lagrer vi det valgte brukernavnet og e-postadressen din og all personlig informasjon som er lagt til i brukerprofilen din. Du kan når som helst se, redigere eller slette din personlige informasjon (bortsett fra å endre brukernavn). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kommentarer

Når du legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også IP-adressen og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

Kontakt skjema

Informasjon som sendes inn via kontaktskjemaet på nettstedet vårt, sendes til vår e-postadresse hos Webhuset. Du kan finne mer informasjon om dette her: www.webhuset.no

Disse innleveringene oppbevares bare for kundeserviceformål, de blir aldri brukt til markedsføringsformål eller deles med tredjeparter.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics på nettstedet vårt for anonym rapportering av bruk av nettstedet. Ingen personlige data lagres. Hvis du vil velge bort Google Analytics for å overvåke atferden din på nettstedet vårt, kan du bruke denne lenken: Google Analytics Opt-out.

Saker for bruk av personopplysningene

Vi bruker din personlige informasjon i følgende tilfeller:

Verifisering / identifikasjon av brukeren under bruk av nettstedet;
Gi teknisk assistanse;
Sende oppdateringer til våre brukere med viktig informasjon for å informere om nyheter / endringer;
Kontroller kontoenes aktivitet for å forhindre uredelige transaksjoner og sikre sikkerheten
over våre kunders personlige opplysninger;
Tilpass nettstedet slik at opplevelsen blir mer personlig og engasjerende;
Garantere generell ytelse og administrative funksjoner kjøres jevnt.

3. Innebygd innhold

Sider på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold, for eksempel YouTube-videoer. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du besøkte det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere tredjepartsporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet. Nedenfor finner du en liste over tjenestene vi bruker:

Facebook

Facebook-sideplugin brukes til å vise vår Facebook-tidslinje på nettstedet vårt. Facebook har sine egne informasjonskapsler og personvernregler som vi ikke har kontroll over. Det er ingen installasjon av informasjonskapsler fra Facebook, og IP-en din blir ikke sendt til en Facebook-server før du samtykker til det. Se personvernreglene deres her: Facebooks personvernregler.

4. Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler – små tekstfiler som plasseres på maskinen din for å hjelpe nettstedet med å gi en bedre brukeropplevelse. Generelt brukes informasjonskapsler for å beholde brukerinnstillinger, lagre informasjon for ting som handlekurver og gi anonymiserte sporingsdata til tredjepartsapplikasjoner som Google Analytics. Informasjonskapsler eksisterer generelt for å gjøre nettleseropplevelsen bedre. Det kan imidlertid hende du foretrekker å deaktivere informasjonskapsel