RØDE KORS TJØME (RC VERITAS)

Røde Kors Tjøme er aktive innen søk og redning både på sjø og på land.

De bistår politiet i søk etter savnet på land og Tjøme radio, Hovedredningssentralen, AMK og Brannvesen med søk og redning til sjøs med superbåten Veritas.

Mannskapet på veritas bruker et irisound intercom system fra IWCS, levert av Jatronic.

Med så mange oppdrag som sommeren 2020 medførte så har intercom systemet hjulpet mannskapet med å kunne kommunisere internt og ekstern med nødnett og VHF.

Veritas har valgt å bruke utvendig iriconnect antenner. Dette for å øke rekkevidden på hvor langt unna personell kan prate trådløst med hverandre mens de løser oppdragene sine.

Jatronic takker for tilliten og ønsker Veritas lykke til med oppdragene fremover i årene ?

NOAH

NOAH har et industrivern som er opplært til å håndtere uhell og eventuelle konsekvenser av disse. Industrivernet har opplæring og utstyr til å håndtere en rekke ulike typer uhell f.eks brann eller personskade fram til ekstern hjelp kan bistå.

NOAH bestemte seg for å oppgradere industrivernkommunikasjonssystemet til nytt digitalt samband levert av Jatronic AS. Dette medfører at de nå kan sende alarm signaler til hver enkelt radio hvis det skulle skje en ulykke, eller sende sms til alle radio terminaler hvis det skulle være behov for en samling av personell. Dette og flere nye fremtidsrettede løsninger har blitt tatt godt imot.

Vi takker NOAH for tilliten og ønsker de lykke til med det nye sambandssystemet.

POLITIBÅTENE I AGDER

Politibåtene i Agder hadde et behov for å kunne kommunisere i høy hastighet med mye støy. I tillegg ønsket de mulighet for å kommunisere med nødnett og Kanal 16 på VHF i båtene. Jatronic har sammen med sin forhandler i Kristiansand (Maritronic), levert et irisound intercom system som også gjør det mulig å ha tjeneste telefon koblet inn i tillegg til alt av sambandsutstyr. Nå er båtene meget operative og passer på sjøen og båtfolket.

Jatronic takker for tilliten og ønsker båtene i Arendal, Kristiansand og Mandal lykke til på sjøen.

LILLESAND RØDE KORS

Røde Kors hjelper mennesker i Norge og internasjonalt. Deres frivillige er til stede for de som trenger støtte og hjelp til enhver tid i Norge.

Jatronic AS har levert et irisound Intercom system til RC Lillesand. Mannskapet hadde stort behov for å kunne bevege seg fritt samtidig som de ville prate med hverandre internt å kunne lytte og snakke på kritiske sambandsbeskjeder ved behov.

De bruker iricomm 3.0 trådløse hodesett med klasse 1 bluetooth teknologi. Dette gjør det mulig for mannskapet å bevege seg fritt rundt på båten og eventuelt ca. 50 meter i land mens de har full kontroll på hverandre og Radiosamband.

Noe av kjernevirksomheten til Røde Kors er: • Avdekke og hindre nød • Gi rask respons og lindrer når krisen oppstår • Bidra til å styrke lokalsamfunnet

Røde Kors er støtteaktør for myndighetene, og de tilpasser aktiviteter for å hjelpe mennesker over hele landet.

Jatronic takker for tilliten og ønsker RC Lillesand lykke til i fremtiden.

RESCUE AURORA

Rescue Aurora (Brann og redningsbåten i Tromsø) investerte i et irisound Intercom system fra Jatronic og koblet denne sammen med eksisterende Radiokommunikasjon om bord. Nå kan mannskapet snakke sammen i støyfulle omgivelser samtidig som de er operative på samband. Alle hodesettene er IP67 vanntette og trådløse, noe som gjør det mulig for overflatesvømmer å kommunisere med mannskapet mens de ligger i vannet.

For å sitere en av brannmennene «dette er noe av det beste som har skjedd Brannvesenet siden 1969» ?

Vi takker Rescue Aurora for tilliten og ønsker de lykke til med oppdragene fremover.

TRANSPORTSENTRALEN TØNSBERG AS

Transportsentralen Tønsberg AS er et selskap bestående av 25 bileiere og 2 ansatte i administrasjonen. Selskapet er ledende i Vestfold og disponerer for tiden 40 enheter for transport på anlegg, asfalt, kran og stykkgods. De betjener private og offentlige kunder primært innenfor bygg og anlegg. Sjåførene i TS Tønsberg er avhengige av god kommunikasjon når de sitter i kjøretøyene sine, og har derfor valgt Jatronic AS som leverandør på Profesjonell Radiokommunikasjon. I en hektisk hverdag er det å kunne kommunisere via PMR radioer noe som har gjort hverdagen sikrere og mer effektiv.

Vi takker for det gode samarbeidet vi har hatt i mange år og håper på mange gode år til

ØST POLITIDISTRIKT

Øst Politidistrikt har hatt politibåten «Fred» på sjøen i hele sommer. Båten er av typen 1200 Munin og produsent er Norsafe. «Fred» er utstyr med det nyeste innen søk og rednings teknologi og kan kjøre med høy hastighet i røff sjø. I tillegg er båten utstyrt med Irisound intercom system levert av Jatronic AS og IWCS i Danmark. Dette gjør det mulig for mannskapet og kommunisere med hverandre i høy hastighet samtidig som de hører og melder kritiske beskjeder på radio samband. Både TETRA nødnett og VHF.

Vi i Jatronic AS er stolte av å være leverandør til en av de viktigste instanser i landet og ønsker «fred» lykke til på videre oppdrag i sommer.

ARNULF HANSEN

Arnulf Hansen i Våga har overlevert Norges Største Tornado RIB. Kunden ønsket et intercom system som gjorde det mulig å prate sammen internt med samtidig nå ut på høyttaler anlegget i båten for å gi beskjeder til turister mens de kjører.

De gikk for en irisound 4 intercom løsning med 2 stk. IP67 iricomm 3.0 hodesett koblet inn i en VHF og en Fusion audio system.

Nå kan personell på båten både høre og snakke på VHF samt eksternt på høyttaler anlegget uavhengig av VHF.

Vi takker for tilliten og ønsker kunden lykke til med turistene fremover.