Vi er Jatronic

For oss i Jatronic er suksess mer enn statistikk. Vi tror på langvarige kunderelasjoner som er basert på felles mål og ønsker til enhver tid å levere kvalitet.

VÅR VISJON

Vi vil møte verdens behov for produkter innen kommunikasjon. Vi jobber mot og bestreber oss for å vise at norsk kvalitet er uovertruffen i egenutviklede produkter.

VÅR MISJON

Vi vil være med å forme kulturer som gjør bedrifter sterkere, mer effektive og løsningsorienterte. Vårt arbeid skal påvirke våre kunders forretninger positivt.

VÅRE VERDIER

De ansattes sikkerhet og helse er i sterk fokus. Faglig oppdatering og kursing gjør at Jatronic utvikler seg videre som en kompetansebedrift.

FORRETNINGSIDE

Vi skal gjennom vår forankring i Norge, vår kompetanse, våre verdier og vår bedriftskultur, skape grunnlag for vekst og utvikling avkunder og selskapet. Vi skal kunne tilby egenproduserte høy-kvalitets produkter til gode priser.

Vår firmahistorie

Et hvert firma har sin opprinnelse og historie. I Jatronic siden oppstarten har målsettingen vår alltid vært den samme. Gjennom vår kompetanse, verdier og bedriftskultur skal vi skape grunnlag for vekst og utvikling av kunder og selskapet.

1983

OPPSTART JATRONIC

Jatronic ble grunnlagt  i 1983. I 1991 ble det opprettet A/S.

2009

FOSSTECH KJØPER JATRONIC

15 års erfaring med kabler og connectorer blir en del av selskapets utvikling og produksjon. Fosstechs støperom for kabler er et av Europas beste. Jatronic flytter fra Horten Industripark til Borgeskogen Industriområde.

2012

FOSSTECH OVERTAR PRODUKSJONEN HOS JATRONIC

Foss Tech tar over 15 årsverk på elektromekanikk, sammenstilling og kompetanse på støping, kabler og connectorer. Den nye avdelingen teller nå 25 årsverk.

2015

SIGNATURPRODUKTET AB12 FEIRER 25 ÅR

Den robuste PTT bryteren viser seg som en markedsfavoritt for olje og gass bransjen.

ORGANISASJONEN

Jatronic er en salgs og utviklingsbedrift med spesialområde for tilbehør til radiokommunikasjon både for land og offshore. Vi markedsfører og selger alt av radiokommunikasjon med tilbehør til alle kjente radiokommunikasjonsprodusenter. Jatronic samarbeider med søsterselskapet Fosstech AS for maskinering av metall til 3D printing av plast materiale for industribruk.

KVALITET OG SERTIFISERINGER

ACHILLES SERTIFISERING

Jatronic er kvalifisert gjennom Achilles ordningen
som
leverandører av
varer og tjenester til oljeindustrien.

Se sertifikat her

ISO 9001:2015

ISO 9001 er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. Til dags dato er det utstedt over 1,1 millioner ISO-sertifikater til bedrifter i 184 land. Standarden er basert på 8 prinsipper for kvalitetsstyring

  • Kundefokus
  • Ledelse
  • Medarbeidernes engasjement
  • Prosessorientering
  • Systemorientert ledelse
  • Kontinuerlig forbedring
  • Faktabaserte beslutninger
  • Partnerskap med leverandørene

Se sertifikat her

EX GODKJENT VERKSTED

Jatronic er godkjent av DNV som Autorisert Ex Verksted.

Ex-Autorisert Verksted

Serviceskjema Jatronic

QUALITY ASSURANCE NOTIFICATION QAN

Jatronic innehar nødvendig godkjenning, QAN som tilfredsstiller kravene gjengitt under Direktiv 2014/EU/34

QAN

Jatronic er godkjent av DNV for salg av Ex godkjente produkter i UK.

UKQAN

Virksomheter som er ansvarlig for installasjon og vedlikehold av elektroniske kommunikasjonsnett (ekomnett) må ha autorisasjon.

HMS OG VERDIER

AT DEN ENKELTE TRIVES GIR POSITIVE RINGVIRKNINGER TILBAKE TIL BEDRIFTEN OG TIL KUNDENE VÅRE. HOS JATRONIC HAR DEN ANSATTE INNFLYTELSE PÅ EGET ARBEIDSOMRÅDE. HUMØR ER HØYT VERDSATT!

De ansattes sikkerhet og helse er i sterk fokus. Faglig oppdatering og kursing gjør at Jatronic utvikler seg videre som en kompetansebedrift.

BPC of conduct