OPPLEV NORSK KVALITET PÅ SITT BESTE

HVEM ER VI?

hvem-er-vi

For oss i Jatronic er suksess mer enn statistikk. Vi tror på langvarige kunderelasjoner som er basert på felles mål og ønsker til enhver tid å levere kvalitet.

01. Vår visjon

Vi vil møte verdens behov for produkter innen kommunikasjon. Vi jobber mot og bestreber oss for å vise at norsk kvalitet er uovertruffen i egenutviklede produkter.

02. Vår misjon

Vi vil være med å forme kulturer som gjør bedrifter sterkere, mer effektive og løsningsorienterte. Vårt arbeid skal påvirke våre kunders forretninger positivt.

03. Våre verdier

De ansattes sikkerhet og helse er i sterk fokus. Faglig oppdatering og kursing gjør at Jatronic utvikler seg videre som en kompetansebedrift.

04. Forretningside

Vi skal gjennom vår forankring i Norge, vår kompetanse, våre verdier og vår bedriftskultur, skape grunnlag for vekst og utvikling avkunder og selskapet. Vi skal kunne tilby egenproduserte høy-kvalitets produkter til gode priser.

Vår firma historie

Ethvert firma har sin opprinnelse og historie. I Jatronic siden oppstarten har målsettingen vår alltid vært den samme: Gjennom vår kompetanse, verdier og bedriftskultur skal vi skape grunnlag for vekst og utvikling av kunder og selskapet.

1983

Oppstart Jatronic

Jatronic ble grunnlagt  i 1983. I 1991 ble det opprettet A/S.

jatronic_historie

2009

Foss Tech kjøper Jatronic

15 års erfaring med kabler og connectorer blir en del av selskapets utvikling og produksjon. Fosstechs støperom for kabler er et av Europas beste. Jatronic flytter fra Horten Industripark til Borgeskogen Industriområde.

foss stop

2012

Fosstech overtar produksjonen hos Jatronic

Foss Tech tar over 15 årsverk på elektromekanikk, sammenstilling og kompetanse på støping, kabler og connectorer. Den nye avdelingen teller nå 25 årsverk.

Helikoper coll.150

2015

Signaturproduktet AB12 feirer 25 år.

Den robuste PTT bryteren viser seg som en markedsfavoritt for olje og gass bransjen.

Organisasjonen

  • Jatronic er en salgs og utviklingsbedrift med spesialområde for tilbehør til radiokommunikasjon både for land og offshore.
  • Vi markedsfører og selger alt av radiokommunikasjon med tilbehør til alle kjente radiokommunikasjonsprodusenter.
  • Jatronic samarbeider med søsterselskapet Fosstech AS for maskinering av metall til 3D printing av plast materiale for industribruk.